Moland menighet > Om oss > Menighetsblad

Menighetsblad for Moland

Menighetsbladet for Moland har lenge vært et samarbeid mellom de gamle menighetene Austre Moland, Flosta og Stokken.  Nå fortsetter redaksjonen sitt arbeid med bladet, nå kun for Moland menighet.

For at menighetsbladet skal fortsette å holde kvaliteten det har, trenger vi stadig nytt stoff.
Ta gjerne kontakt med menighetskontoret om du har tips. Vi trenger også flere i redaksjonen om du har lyst til å bidra.

Under finner du tidligere nummer av menighetsbladet i PDF-format.

Nr. 3                           Nr. 2                          Nr. 1

2018

Nr. 4                            Nr. 3                            Nr. 2                           Nr. 1

2017