LOGG

09.02.2018

LOGG er Moland menighets treffsted for mannfolk. Det begynte med en dugnadsgjeng i forbindelse med tilbygget til Stokken kirke. Siden ble det en støttegruppe for Liv Olsen, som drev et daghjem for barn utenfor byen Pontagrossa i Brasil. LOGG betyr Liv Olsens Glade Gutter, og etter at Liv kom hjem igjen, går vår støtte til drift av kirketilbygget og vennskapsmenigheten i Eger i Ungarn.

LOGG samles en torsdag i måneden til en enkel - men dyr - lunsj kl.11- 12.30/13. Vi prater om alt mulig, spiser godt, hører et gudsord, har forskjellige innslag og drar på tur på forsommeren.

Uansett vær og vind, treffes vi på LOGG og varmer oss i hverandres selskap. Det skal bli fint å dele opplevelser, historier, mat og penger til gode formål med hverandre.

Ta gjerne med deg en kamerat, så bare forlenger vi bordet…

Hjertelig velkommen til alle mannfolk.